Sebestyén Balázs: Megvan a véleményünk arról, hogy milyen gané az MTVA

2018 december 17., hétfő 17:10
195
Sebestyén Balázs, háttérben Vadon János, Rákóczi Ferenc Fotó: 444

Andy Vajna rádiójában is téma volt hétfő reggel a vasárnap esti tüntetés és az azt követő spontán menet az MTVA székháza elé. (A felvétel még egészen korán reggel, azelőtt történt, hogy Szél Bernadettet és Hadházy Ákost kidobták volna a közmédiából, a műsort pedig elsőként az Index blogja, a comment.com szemlézte.) 

Sebestyén Balázs és riportertársai, Rákóczi Ferenc és Vadon János a műsorban távolságtartó szimpátiával beszéltek a tüntetőkről: 

Balázsék alapvetően rokonszenvvel beszéltek  a történésekről, de azért óvatosan lavíroztak a kérdésben. „Nyomják csak, ha már joguk van hozzá” - mondja egy ponton a műsorvezető, és ebben kábé benne volt az egész beszélgetés hangulata.

Elhangzott egy cinikus komment arról is, hogy milyen kedves az MTVA hogy rögzítette Hadházyék követeléseik, ha már abból élnek, amit mi fizetünk, végül persze nem olvasták be. Aztán mikor a blokk végén megkérdezte egy hallgató Balázst, hogy ha már ennyire érdekli a politika, miért nem hívja be Szélt élő adásba, azt felelte: 

„azért azt értsétek meg, hogy politikusokat nem hívunk be, nem politikai műsor vagyunk, nem olvasunk petíciót, nem ez a feladatunk, nem ez a dolgunk, megvan a véleményünk a dologról, mert arról is, hogy milyen gané az MTVA, meg is fogom mondani, ha még többen felkelnek, de kereskedelmi rádióknak nem dolga a politizálás, ne kérjétek ezt számon rajtunk”. 

Az adás későbbi blokkjáról egyelőre nincs felvételünk, az első rész itt hallgatható meg:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt