Csak egy tábla a vasútállomáson, amely egyetlen képbe sűríti a magyarok minden dühét és kérdését

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hiába van három lift a ferihegyi vasútállomáson, egyik sem működik - számolt be róla még tavaly az RTL Híradó. A vasútállomást 2007-ben adták át a régi 1-es terminál mellett, sokan még mindig itt szállnak át a vonatról a repülőtérre tartó buszokra.

A liftek már jó ideje nem működnek, a MÁV pedig tavaly azt közölte, hogy 2020-ig biztos nem is fognak, mert a javítások ellenére legtöbbször egy napnál sem bírják tovább. Így az utasoknak lépcsőznie kell, ha használni akarják a felüljárót.

Hogy mit szólnak mindehhez az utasok?

Vitézy Dávid, a BKK korábbi vezetője posztolta a Facebookra pénteken ezt a képet a következő szöveggel:

customer experience feedback, Ferihegy vasútállomás, 2019

Forrás: Vitézy Dávid Facebook

Ezt szólják.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.