A Puskás Akadémia otthon kapott ki 4-0-ra a Kisvárdától

A miniszterelnöki Puskás Akadémia 4-0-ra kikapott Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter városától, a vendég Kisvárdától a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában. Miután az első félidőben kiállították Sós Bencét, a Felcsút kapott 2 gólt, majd a második félidőben is benyelt egyet, illetve 11-esből is szerzett egy gólt a Kisvárda.

A költségvetésileg rosszul álló, a kiesés ellen küzdő Haladás ellenben idegenben megverte a Diósgyőrt, miután a múlt héten otthon 3-0-ra tömte ki Orbán Viktor szanaszét pénzelt focicsapatát.

Orbán Viktor a felcsúti Pancho Arenában 2018. március 3-án.Fotó: M4 Sport

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.