A Puskás Akadémia otthon kapott ki 4-0-ra a Kisvárdától

futball
2019 április 06., 17:00
comments 220

A miniszterelnöki Puskás Akadémia 4-0-ra kikapott Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter városától, a vendég Kisvárdától a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában. Miután az első félidőben kiállították Sós Bencét, a Felcsút kapott 2 gólt, majd a második félidőben is benyelt egyet, illetve 11-esből is szerzett egy gólt a Kisvárda.

A költségvetésileg rosszul álló, a kiesés ellen küzdő Haladás ellenben idegenben megverte a Diósgyőrt, miután a múlt héten otthon 3-0-ra tömte ki Orbán Viktor szanaszét pénzelt focicsapatát.

Orbán Viktor a felcsúti Pancho Arenában 2018. március 3-án.
photo_camera Orbán Viktor a felcsúti Pancho Arenában 2018. március 3-án. Forrás: M4 Sport

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.