Ha már muszáj átadni mindig mindent, akkor lehet így is

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Nagyon hosszú a lista, amikor fideszes politikusok gyerekeket használnak fel a kampányban, kirendelnek kapavágásra ovisokat, a Mikulás helyett ők adják át az ajándékot, almát osztogatnak óvodákban, bölcsődékben, esetleg politikai beszédet tartanak nekik, aminek nagymestere Pócs János, de büntették meg Orbán Viktort is, amiért óvodásokkal kamányolt

A kampány kezdetekor az ombusdman ismét felhívta a politikusok figyelmét, hogy ne kampányoljanak gyerekekkel. És az sem elég, ha a szülők esetleg beleegyezésüket adják, egyszerűen hagyják békén a gyerekeket. 

Ez kevés politikust hatott meg, de íme egy példa, hogy ha már mindenáron muszáj átadni mindig mindent, lehet azt úgy is, hogy óvodába úgy megy el egy fideszes politikus, hogy egy darab óvodás sem látszik az erről büszkén posztolt galériában. 

Bízzunk benne, hogy nem arról van szó, hogy Bóna Zoltán nagyon elkésett, és már az utolsó gyereket is hazavitték. 

Az sajnos nem látszik, hogy a gyerekek békén hagyása központi utasítás lett volna a Fidesznél, mert Bóna Zoltánnál szinte egy időben Salacz László is posztolt egy óvodából, ahol a sportpálya avatóján gyerekek tartották a szalagot, a róluk készült képet pedig ki is rakta a politikus a Facebookra.

Fotó: Salacz László/Facebook