Ha már muszáj átadni mindig mindent, akkor lehet így is

politika
2019 május 10., 09:41
comments 87

Nagyon hosszú a lista, amikor fideszes politikusok gyerekeket használnak fel a kampányban, kirendelnek kapavágásra ovisokat, a Mikulás helyett ők adják át az ajándékot, almát osztogatnak óvodákban, bölcsődékben, esetleg politikai beszédet tartanak nekik, aminek nagymestere Pócs János, de büntették meg Orbán Viktort is, amiért óvodásokkal kamányolt

A kampány kezdetekor az ombusdman ismét felhívta a politikusok figyelmét, hogy ne kampányoljanak gyerekekkel. És az sem elég, ha a szülők esetleg beleegyezésüket adják, egyszerűen hagyják békén a gyerekeket. 

Ez kevés politikust hatott meg, de íme egy példa, hogy ha már mindenáron muszáj átadni mindig mindent, lehet azt úgy is, hogy óvodába úgy megy el egy fideszes politikus, hogy egy darab óvodás sem látszik az erről büszkén posztolt galériában. 

link Forrás

Bízzunk benne, hogy nem arról van szó, hogy Bóna Zoltán nagyon elkésett, és már az utolsó gyereket is hazavitték. 

Az sajnos nem látszik, hogy a gyerekek békén hagyása központi utasítás lett volna a Fidesznél, mert Bóna Zoltánnál szinte egy időben Salacz László is posztolt egy óvodából, ahol a sportpálya avatóján gyerekek tartották a szalagot, a róluk készült képet pedig ki is rakta a politikus a Facebookra.

photo_camera Fotó: Salacz László/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.