Lesz egy leszbikus pónipár a My Little Ponyban

tévé
2019 június 13., 05:25

Leszbikus pónipár tűnik fel a My Little Pony: Friendship Is Magic című rajzfilm utolsó évadában. A The Last Crusade című epizódban az iskoláskorú Scootaloo nevű karaktert két nőstény póni, Lofty nagynéni és Holiday nagynéni neveli.

link Forrás

Ők pedig nem lakótársak vagy testvérek, hanem egy szerelmespár, és ez ki is derül a meséből. A két karakter nyomtatásban már feltűnt korábban, de az animációs sorozatban ez lesz az első megjelenésük.

Az epizód a Pride időszakára esik, Európában már le is vetítették, az Egyesült Államokban pedig szombaton kerül adásba. (BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.