A jogállam utolsó védvonalairól szól a bíróságokért folytatott csata

  • Az elmúlt hetekben a végsőkig kiéleződtek a magyar igazságszolgáltatás körüli konfliktusok.
  • A Fidesz különbíróságot csinált volna a politikailag kényes ügyeknek, de ebből az unió nyomására az utolsó pillanatban vissza kellett lépniük.
  • Közben a meglévő bírósági rendszer legbefolyásosabb szereplői is összecsaptak egymással.
  • És nagyon úgy néz ki, hogy a politika ugyanazokon a csatornákon igyekszik befolyásolni a független bíróságokat, mint amiket a rendszerváltás előtt is használtak.
  • Készítették: Botos Tamás, Erdélyi Péter, Halász Júlia, Kiss Bence
  • Ilyen és hasonló anyagokat csak a te segítségeddel tudunk készíteni. Ha teheted, támogasd a 444 szerkesztőségét! Köszönjük.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér