2,7 millióba került a Semjén és a Harrach házaspár szentpétervári hétvégéje

utazás
2019 július 25., 18:18
comments 153

Az Országgyűlés Hivatala tájékoztatta az RTL Híradót, hogy Harrach Péter és Semjén Zsolt szentpétervári hétvégéje 2,7 millió forintba került.

A 444 írta meg, hogy a két KDNP-s képviselő a feleségeikkel együtt utazott az orosz városba, ahol egy hivatalos program után két napig gyakorlatilag turistáskodtak a KDNP parlamenti frakciójának költségkeretére, közpénzből.

Hollik István kormányszóvivő azt mondta, hivatalos úton tárgyalásokat folytattak, és utána maradtak ott egy-két napig, ez bevett gyakorlat. Hollik azt mondta, a feleségek utazását nem az állam fizette, és a KDNP-nél is ezt állították, de erről semmit sem árultak el. (RTL Híradó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.