2,7 millióba került a Semjén és a Harrach házaspár szentpétervári hétvégéje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Országgyűlés Hivatala tájékoztatta az RTL Híradót, hogy Harrach Péter és Semjén Zsolt szentpétervári hétvégéje 2,7 millió forintba került.

A 444 írta meg, hogy a két KDNP-s képviselő a feleségeikkel együtt utazott az orosz városba, ahol egy hivatalos program után két napig gyakorlatilag turistáskodtak a KDNP parlamenti frakciójának költségkeretére, közpénzből.

Hollik István kormányszóvivő azt mondta, hivatalos úton tárgyalásokat folytattak, és utána maradtak ott egy-két napig, ez bevett gyakorlat. Hollik azt mondta, a feleségek utazását nem az állam fizette, és a KDNP-nél is ezt állították, de erről semmit sem árultak el. (RTL Híradó)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.