Letartóztattak Amerikában két holland jutúbert, akik tényleg elmentek megrohamozni az 51-es körzetet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az amerikai rendőrség őrizetbe vett két holland jutúbert, amiért behatoltak a Nevada állambeli 51-es körzet mellett lévő nukleáris tesztbázis területére. A  20 éves Ties Granzier és egy évvel idősebb társa, Govert Sweep elmondták a rendőröknek azt is, tudnak angolul, és ennek ellenére sem vették figyelembe a területre belépést tiltó táblákat. A hollandoknál talált kamera felvételei alapján a fiatalok filmeztek is teszttelepen. Tettükért 6 hónapos elzárást vagy 500 dolláros bírságot kaphatnak, szélsőséges esetben mindkettőt egyszerre.

Az Insider szerint a két holland a szeptember 20-ra meghirdetett Rohamozzuk meg az 51-es körzetet! Facebook-eseményre érkeztek.

Az esemény, ami az amerikai légierő híres teszttelepe, az 51-es körzet megrohamozására buzdít, nyáron jelent meg a Facebookon. Az 51-es körzet az összeesküvéselméletek kiemelt helyszíne, több könyvben és filmben is szerepel, a sosem bizonyított pletykák és legendák szerint itt van az amerikai kormány titkos, földönkívüliek holttesteit is tároló laboratóriuma. Az eseményre mostanra több mint kétmillióan igazoltak vissza, az amerikai légierő figyelmeztette is a lelkes fiatalokat, hogy amit terveznek, nagyon veszélyes.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.