Baranyi Krisztina: Ha a Fidesz rosszul kezeli ezt a nagy pofont, 2022-ben mindent elbuknak

  • Baranyi Krisztina a IX. kerületben nagy fölénnyel nyert fideszes Bácskai Jánossal szemben, ráadásul 12 egyéni választókerületből 11-ben nyert az ellenzék jelöltje, csak egyben a Fideszé. 
  • Baranyi szerint a győzelem elsősorban a közhangulatnak és az 5 éves munkájának köszönhető, hogy sikerült nyerni a Ferencvárosban.
  • Már azt sem bánja, hogy külön előválasztást kellett tartani, „üzemi hőmérsékletre melegítette az aktivistáit”, és rutint tudtak szerezni.
  • Polgármesterként az első dolga lesz, hogy „rendet tegyen a hivatalban”, mert szerinte a politikai vezetés az adminisztrációt is megbénította.
  • Nem számít komoly kormányzati ellenszélre, mert ha a Fidesz rosszul kezeli a mostani "nagy pofont", akkor 2022-ben mindent elbukhat. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.