Baranyi Krisztina: Ha a Fidesz rosszul kezeli ezt a nagy pofont, 2022-ben mindent elbuknak

  • Baranyi Krisztina a IX. kerületben nagy fölénnyel nyert fideszes Bácskai Jánossal szemben, ráadásul 12 egyéni választókerületből 11-ben nyert az ellenzék jelöltje, csak egyben a Fideszé. 
  • Baranyi szerint a győzelem elsősorban a közhangulatnak és az 5 éves munkájának köszönhető, hogy sikerült nyerni a Ferencvárosban.
  • Már azt sem bánja, hogy külön előválasztást kellett tartani, „üzemi hőmérsékletre melegítette az aktivistáit”, és rutint tudtak szerezni.
  • Polgármesterként az első dolga lesz, hogy „rendet tegyen a hivatalban”, mert szerinte a politikai vezetés az adminisztrációt is megbénította.
  • Nem számít komoly kormányzati ellenszélre, mert ha a Fidesz rosszul kezeli a mostani "nagy pofont", akkor 2022-ben mindent elbukhat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.