Őzet gázolt egy autó a józsefvárosi Kálvária téren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Különösebb utánajárás nélkül is magabiztosan állíthatom, hogy ilyen talán még sosem volt: őzet gázoltak a Józsefvárosban, a Kálvária téren. Vagyis nem a budai hegyekben, ahol, ha szokatlan is volna, meglepő nem egy őz felbukkanása, és nem is a város határában, hanem a hatsávos, még most, a kijárási korlátozások alatt is viszonylag forgalmas Hungária körgyűrűn belül, sűrűn beépített városi környezetben.

A kerületi média beszámolói szerint az őz a Dankó utca felől érkezett, de hogy honnan és hogyan kerülhetett a környékre, azt egyelőre a helyszínelő rendőrök se tudják.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!