Őzet gázolt egy autó a józsefvárosi Kálvária téren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Különösebb utánajárás nélkül is magabiztosan állíthatom, hogy ilyen talán még sosem volt: őzet gázoltak a Józsefvárosban, a Kálvária téren. Vagyis nem a budai hegyekben, ahol, ha szokatlan is volna, meglepő nem egy őz felbukkanása, és nem is a város határában, hanem a hatsávos, még most, a kijárási korlátozások alatt is viszonylag forgalmas Hungária körgyűrűn belül, sűrűn beépített városi környezetben.

A kerületi média beszámolói szerint az őz a Dankó utca felől érkezett, de hogy honnan és hogyan kerülhetett a környékre, azt egyelőre a helyszínelő rendőrök se tudják.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér