A gyilkos óriásdarazsak dudálós tüntetése

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Háromezernél több regisztrált fertőzött, újabb 11 halálos áldozat Magyarországon. 11,5 százalékos csúcson a halálozási arány.

Tartalékbuszokat is bevet a BKK, ha túl sokan utaznának az érettségi miatt. Azon túl, hogy visszaáll a tanítási időszakban megszokott menetrend.

Babis: A cseh kormány nem kéri a szükségállapot meghosszabbítását. A miniszterelnök elégedett a kormány teljesítményével. Az adatok őt igazolják. Csehország két hete túl van a csúcson, a halálozási ráta kevesebb mint harmada a miénknek.

Trump: Az orvosok szerint nem szabadna ezt mondanom, de azt gondolom, idén lesz vakcina. A szakértők szerint erre nagyon kicsi az esély.

Nagyon komoly inflációs nyomás jön a koronavírus-válság nyomában. Pozsár Zoltán a Credit Suisse befektetési stratégiáért és kutatásért felelős ügyvezető igazgatója, a nemzetközi pénzvilág egyik legelismertebb elemzője, akinek megállapításaira a legnagyobb pénzpiaci szereplők figyelnek. Vele beszélgettünk a válságról, a dollárról, a feltörekvő Kínáról és arról, milyenek Magyarország kilátásai.

Törvénytelennek tartják a bírságolást, újra dudálós tüntetést tartanak Hadházyék. A szervezők szerint meg lehet oldani, hogy mint az okos leány a mesében, dudáljanak is meg nem is.

A legnagyobb Orbán-rajongó a parlamentben. Magyarország 133 legbátrabb embere közt sokan őszinte hívei Orbán Viktornak, de valószínűleg senki sem imádja annyira a miniszterelnököt, mint Aradszki András. Pedig ő nem is a Fidesz-frakcióban ül.

Gyilkos húsevő óriásdarazsak is partra szálltak Amerikában egy kínai szállítmánnyal a koronavírussal egyidőben. 5 centisek is lehetnek, a fullánkjuk olyan hosszú és erős, hogy egy méhészruhán is átszúr, a mérgük kegyetlen, a fogazott szájszervükkel pedig egész méhkasokat tudnak egy lendülettel lefejezni.