Medvebocsok, farkaskölykök és a járvány elleni védekezés hibái

napindító
2020 június 10., 05:26

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Eltemették George Floydot. Ezrek vettek búcsút a rendőri intézkedés közben meghalt Georgre Floydtól, aki az amerikai feketék elnyomásának ikonikus alakjává vált.

Koronavírusosak lettek a Washingtonba kivezényelt katonák. A George Floyd halála után kirobbant tüntetéseken kaphatták el a fertőzést. Pontosan nem tudni, mennyien.

Környezetkárosítás miatt folyik nyomozás a Mátrai Erőmű vízszennyezése ügyében - válaszolta Korózs Lajosnak Polt Péter.

Végleg búcsút mondana a szélenergiának a kormány klímaterve. Paks 2-vel, átalakított Mátrai Erőművel és sok napelemmel készül a kormány a következő tíz évre. Az Energiaklub szerint a stratégia múlt századi értékeken alapul, és minimálprogramnak tűnik.

Mit tanulhatunk a járvány elleni védekezés eddigi hibáiból? Most, hogy már az Egyesült Államokban is lecsengőben van a járvány, 11 amerikai járványügyi szakember értékelte az első körös tapasztalatokat.

Herman van Rompuy szerint ő maga kérte, hogy oszlassák föl a bölcsek tanácsát, mert nem tudtak megegyezni a Fidesz ügyében. A hétvégén Schüssel arról nyilatkozott, hogy Tusk állította le a munkát.

Sokkal egyszerűbb lesz a jövőben medvebocsokat és farkaskölyköket gyilkolni Alaszkában. 2015-ben szövetségi tilalmat vezettek be ezekre a tevékenységekre, ez jár le most.