Kés állt ki a fejéből, de év végére kész lehet a koronavírus elleni oltás

napindító
2020 június 24., 03:39

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Kevesebb ráfordítással nagyobb kontroll, erről szól az egyetemek alapítványi kiszervezése. Papíron magánegyetemek, a gyakorlatban politikai kinevezettek kiskirályságai lehetnek a modellváltás előtt álló felsőoktatási intézmények.

Fauci szerint az év végére kész lehet a koronavírus elleni oltás. De a következő hetek döntő fontosságúak az amerikai védekezésben.

Ahogy újra berobbant a járvány, rájöttek jobb körülményeket kell biztosítani a vendégmunkásoknak. Egy német vágóhídon több mint 1500 dolgozó kapta el a koronavírust, pedig ha nem zsúfolják össze őket, elkerülhető lett volna a baj.

Megbírságolták a bolgár miniszterelnököt, amiért nem viselt maszkot. Bojko Boriszov a rilai kolostort látogatta meg, fedetlen szájjal.

Szobanövényeknek adtak koncertet a barcelonai operában. Nagy nap ez a világ növényei számára.

Kiugrott egy felhőkarcolóból és meghalt az apasági botrányairól híres hollywoodi filmproducer. Az 55 éves Steve Bing, a Polar Express és a Get Carter producere volt Liz Hurley gyerekének apja.

Halál nyugodtan ment oda a mentősökhöz az utcán a férfi, akinek egy kés állt ki a fejéből. Harlemben történt az eset, az áldozatnak a Piszkos Fred, a kapitányba illő látvány ellenére nem esett komoly baja.

Nemi erőszakkal vádolják Ron Jeremy expornóst. A most 67 éves férfi 90 évet is kaphat.