Tolvaj miniszterelnök és nagyon sok kórházi fertőzés

napindító
2020 július 17., 03:45

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Minden negyedik magyar beteg kórházi fertőzésként kapta el a koronavírust. Az operatív törzs nagyon sokáig nem hozta nyilvánosságra a meghökkentő adatot. Majdnem minden második haláleset is a kórházi kezelés következménye.

Egyre kevesebb helyről lehet korlátozások nélkül beutazni az Európai Unióba. Az Európai Tanács szűkítette a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt országok listáját.

Tettünk egy lépést előre, de még mindig büntethetők a prostitúcióra kényszerített gyerekek. Mire az Alkotmánybíróság kimondta, hogy alaptörvényellenes kiskorú prostituáltakat bírságolni, már módosította is a szabályokat a kormány. De úgy, hogy bizonyos esetekben megmarad a bírságolás, amiből elzárás is lehet.

A buszok és a vonatok menetrendjének összehangolása évekig fog tartani. A MÁV és a Volánbusz egyesítésének fő feladata lesz az egységes jegyrendszer kialakítása és a menetrendek összehangolása.

Tolvaj vagyok - ismerte el a szlovák miniszterelnök, aki összeschmittelte a szakdolgozatát. De nem mond le.

Miközben szomszédja atomerőművének megsemmisítésével fenyegetőzik Azerbajdzsán, Szijjártó Péter tárgyalásokra érkezik az országba. A fővárosban több tízezres tüntetés is volt, hogy háborúzzanak végre az örmények ellen. A Szijjártót váró külügyminisztert le is váltották.

Kilakoltatnák csodaszigetéről az olasz Robinson Crusoe-t. Mauro Morandi 31 éve hajótöröttként került a rózsaszín homokos Budellire. Azóta ő őrzi a természetvédelmi területet, egy második világháborús bunkerben élve.

Letartóztattak és rács mögé csuktak egy kengurut Floridában. Az volt a bűne, hogy az utcákon ugrált.