Rájött, hogy az ő szavazóit is öli

napindító
2020 július 28., 05:41

Az eddig ismertnél négyszer többe fájhatott a Mátrai Erőmű a magyar államnak. Sejteni lehetett, hogy Mészáros Lőrinc jó üzletet csinált vele, de azt nem, hogy ennyire. Az MSZP által kikért adatok alapján a 17,44 milliárdos vételáron felül további 57,7 milliárdot kell az MVM-nek sürgősen költenie rá, és ebből közel 5 milliárd Mészáros magántőkealapjához megy.

Kitüntették azt a veszprémi nőgyógyászt, akit a bíróság jogerősen elítélt, mert előre kért pénzt rákos betegektől életmentő műtétekért. Úgy látszik, hogy tényleg rendkívüli orvoshiány van ma Magyarországon.

Szombathy Pál már nem az Index vezérigazgatója. Erről Bodolai László, az Indexet tulajdonló alapítvány vezetője beszélt az ATV-ben. Ezek szerint Szombathy kevesebb mint négy napig volt vezérigazgató.

Dull Szabolcs: Sosem adtam ki üzleti titkokat. Az Index főszerkesztője az RTL Híradónak adott interjút távozásának körülményeiről.

Amerikai kutatók szerint nemcsak másokat, magunkat is védhetjük a maszkviseléssel. Akárhogy is, érdemes hordani.

Washington Post: Trump részben azért veszi komolyabban a koronavírust, mert rájött, hogy az ő szavazóit is öli. Az utóbbi hetekben az elnök tanácsadói erről szóló térképeket és grafikonokat mutogattak az elnöknek.

Putyin egy látszatellenzéki mamelukkal csendesítette volna le a kelet-oroszországi tüntetőket, de csak maga ellen fordította őket. Hetek óta tart a tízezreket megmozgató tüntetéssorozat Habarovszkban. Először csak a kormányzójukat akarták visszakapni, de mostanra Putyin is célkeresztbe került.

Tikkasztó meleg, nulla csapadék. Ez vár ránk kedden.