Beszalad a kamion, megjelenik 260 kínai halászhajó

napindító
2020 július 29., 05:42

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Attól félnek, egyszer beszalad a ház oldalán egy kamion. Nagyoroszi csendes kis falu lehetne, ha nem száguldanának kamionok egymás után a főúton. A helyieknek elegük van.

Visszatérne az iskolájába a vonatbaleset miatt kerekesszékbe kényszerült lány, de a tankerület sokallja a gimnázium akadálymenetesítésének 7,5 milliós költségét. A tankerület arról tájékoztatta a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumot, hogy az akadálymentesítésre nem tudnak forrást biztosítani.

Olyan vastapsot kapott a helyiektől a tatai Öreg-tó beruházója, amilyenre soha, senki sem vágyott. A tó partjára tervezett szálloda építése ellen régóta tiltakoznak a tataiak. Az utolsó lakossági fórumon a beruházás vezetője hosszú, nagyon arrogáns beszédet mondott. A közönség meg megunta.

Áfacsalás miatt őrizetbe vett a NAV egy szocialista képviselőt Szegeden. Az önkormányzatot megdöbbentette a hír, de azt állítják, az ügynek nincs köze Joób Márton képviselői munkájához.

Személyes beszólásból országos botrány: Ocasio-Cortez szexizmus elleni beszéde rengeteg nőt megérintett. A fiatal amerikai politikus a képviselőházban kérte számon republikánus kollégáját, aki lekurvázta, aztán azzal védekezett, hogy családos ember, és lányai vannak. AOC kemény kiállása hatalmas vihart kavart, sokan jöttek elő hasonló sztorikkal.

Lengyelország is otthagyná az Isztambuli Egyezményt, mert nem kér a „genderideológiából”. Az Európa Tanács párbeszéddel próbálná maradásra bírni Lengyelországot. A PiS-kormány az LMBTQ-ideológia terjesztésétől fél, és a hagyományos család valamint a vallás elleni merényletnek tartja az egyezményt. De leginkább kampányol.

Riadót fújtak a Galápagos-szigeteknél, miután 260 kínai halászhajó jelent meg a térségben. Pár éve több száz tonnányi élőlényt fogtak ki a védett területről.

Magánkórházat húzatott fel egy mexikói drogbáró, hogy búvóhelyén kezeltethesse beteg veséjét. Virágzó magánegészségügy.