Addig követte Orbánt, míg szóba álltak vele

napindító
2020 augusztus 03., 03:43

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

„Az emberek már azért is hátrányba kerülhetnek, mert szóba állnak velem”. Megkérdeztük a rémhírterjesztéssel vádolt gyulai mozgássérült nyugdíjast, hogyan változott az élete, mióta bekerült a hírekbe. Úgy tűnik, van rosszabb egy kora reggeli rabosításnál is.

Több oktató is felmondott, miután a kormány Vidnyánszkynak adta a Szín- és Filmművészeti Egyetemet. Az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumába két olajvállalkozó is bekerült, az SZFE javaslatait lesöpörték.

A Színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el a nyakukba ültetett kuratóriumot. A minisztérium egyetlen jelöltjöket sem vette figyelembe.

Az ember, aki addig követte Orbánt, hogy ő maga is az lett. Boros Bánk Levente, a futballszurkolóból lett fideszes elemző méltatlanul kevés figyelmet kap, pedig az évek során az ország első számú Orbán-imitátora lett. Dicsőség a dublőröknek!

Népszavazással akadályoznák meg a bányanyitást a helyiek Pilismaróton. Csak akkor értesültek a tervekről, amikor a képviselők már megszavazták a beruházást.

Két embert vettek őrizetbe a csepeli gyilkosság miatt. A nyomozók 10 órán belül azonosították a párt.

Világszerte több ezer ember kaphatott ismeretlen magvakat Kínából. Valószínűleg csak egy netes csalás az egész, de a hatóságok szerint semmiképp sem szabad elvetni a magokat.

Koszovó miniszterelnöke elkapta a koronavírust. Eddig is sokat bírálták a kormányát, amiért keveset foglalkozott a védekezéssel.