Buli az alapjogokért, már megint autósüldözés

reggel 4
2020 augusztus 28., 05:49

Szijjártó a fehérorosz nagykövetség előtt tüntetett Lukesenka diktatúrája ellen 2006-ban. A magyar fiatalok nevében akkor még felszólította a fehérorosz vezetést, hogy vessen véget a jogsértéseknek. A Fidelitas elnökeként összehívta minden parlamenti párt ifjúsági szervezetét, és közösen demonstráltak a szabadságjogok lábbal tiprása ellen.

Putyin felállított egy rendőrökből álló tartalékegységet, hogy közbe tudjanak avatkozni Belaruszban. Az egység felállítására Lukasenka fehérorosz elnök kérte meg.

Az Alapjogokért Központ rendezvénye miatt került karanténba Gulyás Gergely és három államtitkár. A Fidesz kommunikációs igazgatója a hétvégén véletlenül pont együtt bulizott a KESMA elnökével.

Fürjes: Karácsony Gergely fejezze be az autósüldözést. Fürjes Balázs arra kéri a főpolgármestert, hogy az iskolakezdésig szüntesse meg az ideiglenesen kialakított biciklisávokat.

Törökország és Görögország készek megint egymásnak ugrani. Rég volt ennyire feszült a helyzet a Földközi-tenger keleti medencéjében, ahol Törökország földgáz- és olajlelőhelyeket keres, csak sajnos olyan vizeken, amelyekre más államok is igényt tartanak.

A lövöldözés előtt feljelentettek a Facebooknál egy gyűlöletkeltő kenoshai milíciát, de a cég nem csinált semmit. De miután a 17 éves, fegyvermániás Kyle Rittenhouse lelőtt két, rendőri erőszak ellen tüntető embert, mégis szabálysértőnek találták az oldalt.

Legalább hat ember halt meg a louisianai hurrikánban. Félmillió otthon rongálódott meg.

Trump hivatalosan is elnökjelölt lett. A republikánusok konvenciójának utolsó napján egy feszült tüntetés is volt a Fehér Ház előtt.