Új gyógyszert kapott a gazdaság a koronavírus alatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
  • Második adásával jelentkezik a Pozitív, a 444.hu podcast sorozata, amelyben arra keressük a választ, hogyan alakulhat át a világ a koronavírus-járvány után, hogy fogunk dolgozni, utazni, enni, érezni. A Pozitív adásai minden szombaton .
  • A mai adásban azt járjuk körbe, hogy hogyan vészeli át a globális gazdaság a járvány okozta válságot, hogy ez a válság miben más, mint a korábbiak, és hogy a koronavírus milyen változásokat hozhat a gazdaságban. 
  • Két gazdasági elemző vendégünkkel, Zsiday Viktorral, a Hold Alapkezelő Citadella befektetési alapjának kezelőjével és Kovács Krisztiánnal, a Concorde Értékpapír Zrt. üzletfejlesztésért és stratégiai tervezésért felelős igazgatójával arról beszélgetünk, visszafordítja-e a koronavírus a globalizációt, hogyan változik az, ahogy a kormányok és a jegybankok a válságokat kezelik, és hogy Magyarország hogy a magyar gazdaság hogy jöhet ki a válságból. 
  • A Pozitív adásait megtalálhatod a Spotifyon, A Google Podcast és az Apple Podcast oldalán is, vagy meghallgathatod itt a cikkben. 
  • Túl hosszú a podcast vagy éppen, hogy túl rövid? Eszedbe jutott még valaki, akivel érdemes lenne beszélni vagy egy téma, amit földolgozhatnánk? Ha van bármilyen észrevételed, javaslatod van a podcastjainkkal kapcsolatban, azt írd meg podcast@444.hu címre!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!