Még keresi a Fidesz a jövő évi kampány történetét

október 9., szombat 11:51
1

Az elmúlt hetekben olyan történt Magyarországon, amire már régen nem volt példa: a politikai híreket, politikai napirendet szinte teljesen az ellenzék dominálja. A sajtó nem a kormányhoz bekötött részének és olvasóiknak figyelmét az ellenzéki előválasztás köti le, aminek első fordulóján jóval többen vettek részt, mint amire a szervezők számítottak volna.

De mivel és hogyan készül a Fidesz a 2022-es választásokra? Erről írt hosszú, kormányzati és Fidesz-közeli források információira épülő cikket Rényi Pál Dániel, a 444 újságírója. A mai podcast-adásban erről a cikkről beszélgettem a szerzővel.


Az adásban szó lesz arról, hogy hogy mennyiben más a Fidesz és a kormány mostani kampánya, mint a 2018-as vagy a 2014-es, hogyan működik a Miniszterelnökségről irányított Fidesz-kampány és mit gondolnak arról a párton belül, mire lesz elég a gyurcsányozás és mennyire sikerült eddig “uralni a pillanatot”.

Rényi Pál Dániel cikkét itt lehet elolvasni, aki még nem tette, nagyon érdemes. A 444 podcastjait meghallgathatod a Spotifyon, A Google Podcast és az Apple Podcast, és az Amazon Audible nevű szolgáltatásnak podcastoldalán is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt