Üdv a feudumon: Aradszki András köszönetet mondott Orbán Gáspárnak

középkor
2021 november 07., 18:20
comments 10

Már eddig is Aradszki András volt az egyik legúttörőbb parlamenti képviselő: ő mondta ki először, hogy a Soros-terv a Sátán legvégső támadása, illetve nagyon erős mezőnyben ő tűnik messze a legnagyobb Orbán-rajongónak.

Aradszki András egyeztető tárgyaláson Orbán Viktor miniszterelnöknél, a Fidesz elnökénél 2020. február 25-én.
photo_camera Aradszki András egyeztető tárgyaláson Orbán Viktor Fidesz-elnöknél 2020. február 25-én Fotó: Aradszki András/Facebook

Most viszont elérkezett az idő, hogy a rajongást, tisztelet, hálát kiterjessze a legfőbb vezér fiára, a brit elitakadémián kiképzett katonára, Orbán Gáspárra is. A KDNP-s képviselő egy facebookos képpel adózott a szakrális dinasztia előtt, azt írva a két Orbán képe alá, hogy:

„Magyarországot védik! Köszönjük! Orbán Viktor és fia is a haza szolgálatában!”

link Forrás

Aradszki a mondandójának – vélhetően keresőoptimalizálási okokból – nem akármilyen kommenttel adott nyomatékot:

photo_camera Forrás: Aradszki András/Facebook

Aradszki képeinek a stílusa egyébként kissé különbözik a többi Fidesz-KDNP-sétől, amiben lehet szerepe annak is, hogy Aradszki titkárának 2019-ben nagyobb volt a fizetése, mint a miniszterelnöké.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.