A nyilvánosságot kerülő Kulcsár Edina és új párja a Story magazin címlapsztorijában beszélnek kapcsolatukról

bulvár
2022 január 27., 05:42
comments 9

Nehéz megérteni, miért érdekel mindenkit ennyire ez a sztori, de tény, hogy hetek óta mindenki egy egykori szépségkirálynő és egy menő autókkal járó, dizájnermackóban feszítő rapper szerelméről beszél. Arról, hogy ki ez a két ember, és mi ez az egész szakítós-szerelmes sztori körülöttük, itt lehet tájékozódni.

Bár hivatalosan csak nemrég jöttek össze, és hangsúlyozták, kerülni szeretnék a nyilvánosságot, a 24.hu beszámolója szerint hosszasan beszéltek kapcsolatukról a Story magazinnak.

A „Ne bántsatok!” című interjúban nem hangzik el semmi új, Kulcsár Edina és G.w.M (ezt ő maga - igazi lázadóként - úgy ejti, hogy dzsívíem), polgári nevén Varga Márk is csak hangsúlyozza, hogy már amúgy is szakításban voltak korábbi párjukkal, és amit egymás iránt éreznek, igazi szerelem. Ismét elmondják, hogy az egész csak munkakapcsolatnak indult, és hogy Kulcsár volt párja, a Csuti néven ismert férfi mutatta be őket egymásnak. Amikor összejöttek, már mindkettejük házassága menthetetlenül rossz volt, nem volt megcsalás, egyebek.

A jövőre nézve: szeretnének közös otthont, ahol majd mozaikcsaládként élhetnek. Kulcsár még nem találkozott a rapper gyerekeivel, de dzsívíem már látta a nemrégiben énekesnőként bemutatkozó influenszer két gyerekét. Van már közös daluk is, ami jelenleg egy asztal fiókjában pihen, ugyanis attól tartanak, ha most kiadnák, az csak olaj lenne a tűzre, márpedig az emberek most csak azért bántják őket, mert szerelmesek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.