Paddington mackó ukrán hangja, a helyi Dancing with the Stars 2006-os győztese dacol az orosz diktátor hadseregével

háború
2022 február 28., 11:25
comments 15

Velkovics Vilmos kormánypárti műsorvezető február 19-én még azon nevetett a Facebookon, hogy még háború sem indult, de Volodimir Zelenszkij ukrán elnök már elmenekülhet Ukrajnából.

link Forrás

Persze kiderült, hogy ez nem igaz. Zelenszkij most a világpolitika középpontjában találta magát egy megtámadott ország vezetőjeként. Miközben az oroszok Kijevet ostromolják, és Zelenszkijre és a családjára vadásznak, az elnök nem hagyta el a fővárost, és amikor az amerikaiak felajánlották, hogy kimenekítik, azt üzente: fegyverre van szüksége, nem fuvarra.

photo_camera Fotó: Ukrán Elnöki Hivatal/AFP

Az a Zelenszkij, aki évtizedeken át komikus-színész volt, többek között ő volt Paddington mackó ukrán hangja.

photo_camera Fotó: TF1 FILMS PRODUCTION / CANAL+/Collection ChristopheL via AFP

Az a Zelenszkij, aki 2006-ban ilyen számokkal nyerte meg az ukrán Dancing With the Starst:

link Forrás

Az a Zelenszkij, aki ilyen Beyonce-paródiában szerepelt:

link Forrás

Ez a Zelenszkij dacol most Putyinnal, és ő mondta azt az EU-s vezetőknek, hogy lehet, hogy utoljára látták élve.

Eközben a magyar közmédiában felelőtlennek nevezik és kb. Hitlerhez hasonlítják, őt téve felelőssé a háború miatt, amit az orosz diktátor indított. Németh Balázs egyenesen ott tart: „És mi történne, ha lemondana Zelenszkij? Nem lenne okosabb döntés?” A közmédia visszatérő Fidesz-hű vendége, Georg Spöttle szombaton azt írta az orosz hadseregről: „Fontosnak tartották elfoglalni a csernobili atomerőművet is. Ez talán azért történt, mert Zelenszkíj ukrán elnök a napokban arról beszélt, hogy Ukrajna nukleáris fegyvereket akar fejleszteni. Putyin elnök úgy látta, hogy az ukránok ezzel átlépték a vörös vonalat. Nyilvánvalóan így akarta meggátolni, hogy Kijev uránt dúsíthasson a közeli, vagy a távoli jövőben.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.