Itt a tavasz, hallgass a szívedre, Németh Szilárd a villanypóznán állva szavaz a Fideszre

POLITIKA
2022 március 24., 19:22

Másfél héttel a választás előtt Magyarország vezető politikusai a kampány majdnem hajrájában a korábbiakhoz képest alábbhagytak az emojikkal való kommunikálással, többen inkább áttértek a rímekre.

Így tett Orbán Viktor is, aki leporolta a Fidesz 1990-es kampányszlogenjét, hogy újra elmondhassa, „hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre”.

A rímeknél maradt Varga Judit is, aki az erkélyen állva közölte, hogy „itt a tavasz”, de mondatát nem az általános iskolások egyik kedvenc poénjával zárta, hanem azzal, hogy „aki magyar a békére szavaz”.

Varga pedig tényleg nagyon érzi a tavaszt, fel is vette a mellényét, hogy abban fotózkodjon Zsigmond Barna Pállal.

Egyébként hasonló mellényben vonult ki a határra Novák Katalin is, hogy „erőt adjon”.

Tessely Zoltán fideszes képviselő is inkább a napsütést és a szabad levegőt választotta, hogy Bencsik Andrással bemutassák „a Pannónia Szíve felemelkedéséről készített közel 500 oldalas könyvet”.

A jó időt használta ki a napokban Navracsics Tibor is, hogy az aszfaltra firkáljon. Nem kell aggódni, senki nem hívta rá emiatt a rendőrséget, ez egy hivatalosan is bejelentett aszfaltrajzverseny volt Badacsonytomajon.

A választáshoz közeledve Süli János paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter is rendesen aktivizálta magát Facebookon, ahol először újraalkotta az egyik dicapriós mémet.

Aztán közölte, hogy „csak az a mienk, amit meg tudunk enni védeni”.

Végül bejelentette, hogy „egyetlen magyar sincs egyedül”, ezt pedig illusztrálta is egy fotóval, amin áll mellette valaki.

Szerencsére Pócs János sincs egyedül, hisz Pataky Attila támogatja.

A magányt persze senki sem szereti, Németh Zsolt sem, ezért nem egyedül szelfizett, hanem Juhász Hajnalkával, aki sajnos november óta nem készített újabb főzős videót.

Ezen a ponton már jogosan merül fel a kérdés, hogy mindez nagyon szép és klassz, de „mit csinált mostanában Németh Szilárd”.

Hát először is ivott:

Aztán megnézett Szabó Zsolttal Hatvanban egy vaddisznószobrot:

Megtekintett egy felnőtt játszóteret:

Biztos, ami biztos, lecserélte Facebookon a profilképét:

Végül pedig felmászott egy villanypóznára:

Orbán Viktor ezek után még tetézte a hangulatot azzal, hogy kiposztolt egy Schwarzeneggerrel közös fotót, amiben fekvőtámaszokról és arról értekezett, hogy a fájdalom a barátunk, illetve amire azt írta: „Harcoljunk terminátorként!”

Aki pedig még ezek után is bizonytalankodna, annak Szentkirályi Alexandra megmutatta TikTokon, hogy kire kell szavazni:

link Forrás

Mindezt egy olyan dal kíséretében, amelynek szövege egy tiktoker fordítása szerint így szól: „Te vagy az egem, te vagy a Holdam, az egyetlen szerencsém.”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.