„Miközben sül a hal, azt szeretném kérdezni, hogy a családi háttér mennyire határozta meg a nemzetpolitikai gondolkodásodat”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 12., péntek 19:29
13

Tényleg nem hittem volna, hogy valaha is olyan szituációba keveredek, amikor Borbás Marcsi vagy Molnár Margit műsorvezetését gasztrovonalon totálisan lényegtelennek fogom gondolni, pedig ez történt, miközben Juhász Hajnalka videósorozatát néztem, amiben kormánypárti politikusokkal főz, és olyan mondatok hagyják el a száját, mint: „köszönöm azt a pozitív visszajelzést, hogy együtt főzhetünk”, vagy hogy: „miközben sül a hal, azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a családi háttér mennyire határozta meg a te nemzetpolitikai gondolkodásodat”.

Juhász, a KDNP parlamenti frakciójának egyetlen női tagja még a nyáron kezdte el főzős műsorát, amiben kormánypárti politikusoknak kérdez alá hol nagyobb, hol kisebb lelkesedéssel. Az első adásban Deutsch Tamással, a legutóbbiban Hollik Istvánnal főzött, azt megelőzően pedig Németh Zsolttal tettek tönkre egy adag tőkehalat.

Amennyire lelkesedett a nyáron a Deutsch Tamással együtt főzésért, Juhász annyira rezignáltan viselkedett, miközben Németh Zsolt nagypapás történetmesélést tartott a Fidesz rendszerváltás körüli megalakulásáról. Némethnek egyetlen feladata lett volna: felvágni a salátát, miközben Juhász használhatatlanra süti a fokhagymaporos(!) tőkehalat, de nagyon hamar kiderült, hogy Németh Zsolt nem tud egyszerre beszélni és aprítani. Juhász egy ideig csak szúrós pillantásokat vetett az érintetlenül heverő koktélparadicsomokra, egyáltalán nem figyelt arra a jó kis sztorira, hogy mi is volt akkor a Bibóban, majd végül nem bírt magával, és maga kezdte szeletelni a paradicsomot.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt