link Forrás

„Maradjon az Orbán még tíz évig legalább vagy húsz évig”

video
2022 április 01., 18:59
comments 25

2018 után ismét Fehérváron tartotta kampányzáróját a Fidesz. Volt Tóth Gabi is, meg Nélküled is, de főleg Orbán Viktor volt.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy mi maradt meg ebből a 2022-es kampányból az emberekben. Gyáva-e a miniszterelnök, hogy nem állt ki vitázni, és hogy ki lenne a baloldal számára az elfogadható vezér a fideszesek szerint. Meglepően sok ellenzéki is kíváncsi volt a miniszterelnök beszédére, aki azt mondta, még két nap és partraszállnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.