A Fidesz megcsinálta: végül csak sikerült összekötni az ellenzék „háborúpártiságát” a gyerekek „veszélyeztetésévél”

POLITIKA
2022 április 03., 16:04

Nem volt könnyű munka, de a Fidesznek 2 órával a választás vége előtt végül egy képen – legalábbis hangulatában – sikerült összekötnie a háborúpártinak hazudott ellenzéket az átoperáltatás miatt virtuális veszélyben lévő gyerekekkel, egyetlen mondattal, illetve népviseletbe öltöztetett, aggódó tekintetű gyerekekkel:

photo_camera Fotó: Fidesz/Facebook

Az ellenzék természetesen nem akar gyerekeket háborúba küldeni.

De az is megér egy kérdést, hogy tényleg nincs-e közünk ahhoz a háborúhoz, amelyik a szomszédban folyik, ahol több mint 100 ezer magyar él, ahonnan több 100 ezer ember menekült már a borzalmak elől Magyarországra, és amelyik országot Orbán egyik nagy szövetségese, Putyin indította, akinek a háborúját a növekvő energiaárak mellett részben Európa – benne Magyarország – is finanszírozza. Orbán egyébként 2008-ban még nem úgy nyilatkozott, mintha semmi közünk nem lenne Ukrajnához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.