Sportra is jóval többet különített el a kormány a jövő évi költségvetésben az ideinél

POLITIKA
2022 június 07., 14:55

Keressük a beígért spórolás nyomait a jövő évi költségvetésben, egyelőre nem találtuk a minisztériumoknál, pláne nem Rogán Antalnál, de Novák Katalin munkáját is jelentősen megugró bérkerettel és működési költséggel támogatja majd a Köztársasági Elnöki Hivatal.

És a sport sem az a terület, ahol visszanyírná a működési költségeket a kormány. A terület átkerült a megszűnő Emmitől a Honvédelmi Minisztériumhoz, de a költségvetési tételek megnevezése maradt.

Ez alapján amire az idei költségvetésben 93 milliárd forint volt megcímkézve, arra jövőre jóval több, 137 milliárd forint jut.

link Forrás

Ami körvonalazódni látszik: minden idők legnagyobb áfabevételeiből, különadókból és bizonytalan uniós pénzekből fedezné kiadásait az Orbán-kormány.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.