Óvodások ihlethették Orbánék új kommunikációs trükkjét

vélemény
2022 augusztus 05., 14:46
comments 28

„Kiscsoportos óvodásnak nézi a választópolgárokat a kormány” – írtam egy éve, amikor kormányzati kommunikáció címén dühös, rettegő és vidám emojikkal kampányoltak közpénzen.

photo_camera Fotó: Kiss Bence

Azóta – ahogy az élet minden területén – a helyzet itt is súlyosbodott: most már nemcsak óvodásszerű felnőttekhez akarnak szólni, hanem óvodásszerű felnőttekként is viselkednek (amellett, hogy programszerűen tahók).

Azt a „zseniális” kommunikációs trükköt találták ki ugyanis, hogy amikor példát kell mondani az Ellenség felfoghatatlan mértékű aljasságára, rögtön egy meg nem történt esetet említenek, egy feltételezést arról, hogy az Ellenség majd arról, ami a szemünk előtt zajlik, tehát látván látjuk, hogy igaz, valami nyakatekert hazugságot fog terjeszteni.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.