Sosem volt Putyin agya Dugin, és az sem életszerű, hogy az ukránok ölték meg a lányát

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 augusztus 22., 15:03
comments 4
  • Sz. Bíró Zoltán történészt, Oroszország-szakértőt, a Corvinus Egyetem oktatóját kérdeztük Alekszandr Dugin közéleti szerepéről és a lánya halálát okozó pénteki merényletről.
  • Dugin lányát Moszkva közelében a saját autójában felrobbantották. Egészen az indulásig úgy volt, hogy az apja is vele utazik, ezért erős a gyanú, hogy a támadás célpontja valójában az apa lehetett.
  • Sz. Bíró szerint a nyugati sajtó egy részében megjelenő Dugin-kép alapvetően hamis, de az orosz titkosszolgálat bejelentése sem tűnik igaznak, miszerint azonosították a merénylet elkövetőjét.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt