Itt nem megszorítás van, csak a valósághoz igazítják a gazdaságot

video
2022 szeptember 10., 16:43
comments 31
  • Közös pörköltfőzéssel és zárt ajtós Orbán-beszéddel hangolódik az őszi évadra a Fidesz holdudvara a Somogy megyei Kötcsén.
  • Rákay Philip egyenesen a XIX. századból érkezett, ezért azt se tudta, mi van. Budapest Főváros főispánja pedig isten áldásának tartja, hogy Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt.
  • Bár télen már csak 18 fokra lehet felfűteni a közintézményeket, a megszorítás szót senki sem akarta kimondani. Parragh László szerint csak a valósághoz igazítják a gazdaságot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.