Csütörtökön Budapesten és Nagykőrösön is lesz szimpátiatüntetés a tanárok mellett

oktatás
2022 október 11., 06:57
comments 1

Október 13-án két helyszínen biztosan lesz demonstráció a pedagógusok mellett.

16 órakor a Belső-Pesti Tankerületi Központ Damjanich utcai épületénél az Eötvös Gimnázium 25 tanára veszi át minden bizonnyal azt a figyelmeztető levelet, amit több tankerület igazgatója küldött már a polgári engedetlenségben részt vevő pedagógusoknak.

A diákok a Madách téri flashmob után a Belső-Pesti Tankerületi Központ Damjanich utcai épületéhez vonultak október 5-én.
photo_camera A diákok a Madách téri flashmob után a Belső-Pesti Tankerületi Központ Damjanich utcai épületéhez vonultak október 5-én. Fotó: Bankó Gábor / 444

Ennek a tankerületnek a vezetője az a Marosi Beatrix,

18 órakor Nagykőrösön a Deák térre szerveznek szimpátiatüntetést tanárok, szülők, diákok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.