Forgalomkorlátozás lesz Budapesten a tüntetés miatt

közlekedés
2022 október 14., 08:12
comments 1

Demonstráció miatt péntek délután és este a Hősök tere-Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér útvonalon lezárások várhatók, amelyek a közösségi közlekedést is érintik - hívja fel a figyelmet a BKK. Hogy milyen demonstrációról van szó, azt nem közölték, de mi eláruljuk: fél öttől tüntetés lesz a pedagógusokért és a jobb színvonalú oktatásért a Hősök terén.

A BKK közleménye szerint előreláthatólag 16:50 és 18:15 között szakaszos lezárások várhatók a környéken, ami miatt a buszok és a trolibuszok terelve közlekednek majd, de az M3-as metrópótló, a 4-es és a 6-os villamosok, a 9-es, a 15-ös és a 115-ös autóbuszok közlekedésében is lehetnek fennakadások.

photo_camera Fotó: Pivarnyik Balázs/TASZ

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.