Hiába drágulnak rekordsebességgel az élelmiszerek, a gazdáknak így is a túlélésért kell küzdeniük

video
2022 október 20., 4:09
comments 10
  • Vannak élelmiszerek, amiknek az ára többet emelkedett az elmúlt egy évben, mint az azt megelőző két évtizedben. Különösen igaz ez a tejtermékekre és a baromfihúsra.
  • Ezek a pénzek alig jelennek meg a felvásárlási árakban, pedig a gazdáknak súlyos költségeket okoznak az aszály következményei és az elszálló energiaárak.
  • Olyan alföldi termelők helyzetét mutatjuk be, akiket egyszerre érintenek ezek a hatások, ráadásul az állami támogatásokat sem nagyon tudják igénybe venni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt