Szily László Idegtartás című könyve megvásárolható a 444 webshopjában.
Törpemalac, kaméleon, kutya, cica, madárpók és a többiek - az Idegtartás leleplezi a legnépszerűbb házi kedvencek titkolt bűneit, de közben segít megtalálni, hogy melyik passzol hozzánk a legjobban. Podcastinterjú a szerzővel.
“Ez a könyv abban próbál segíteni, hogy a vakbeled az elégedett röhögéstől remegjen, ne pedig attól, hogy az afrikai fehérhasú sün, úgy is mint életed legnagyobb tévedése, éppen akkor szart bele a mókuskerekébe, amikor az éjszaka közepén felkeltél pisilni, a mókuskerék pedig pont olyan ívben katapultálta a sünkakát, hogy az csont nélkül berepült az éppen ásításra nyitott szádba”.
Az Idegtartásban Szily Laci személyes sztorikkal és hasznos szakmai tippekkel segít eligazodni a háziállattartás olykor büdös, hangos és fárasztó, de mindenekelőtt szórakoztató és szerethető világában. A 444. oldal legújabb adásában a szerzővel beszélgettünk.
Az adás hallgatása mellett pedig ha van pár percetek, töltsétek ki a könyves podcast kérdőívét, melyben arra vagyunk kíváncsiak, milyen könyvekről hallanátok szívesen beszélgetést a műsorban.
A kérdőívet itt találjátok.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.