Kijevet lövik az oroszok, miközben a G20-on a háború a téma

háború
2022 november 15., 14:04
comments 7

Több robbanás is hallatszott Kijevben, Lvivben és Harkivban kedd délután. A helyi polgármesterek azt kérik a lakosoktól, maradjanak az óvóhelyeken. Vitalij Klicsko kijevi polgármester szerint az orosz rakéták több épületet is eltaláltak.

A világ vezető hatalmai a G20-as országok éves csúcstalálkozóján épp elítélik az orosz agressziót, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pedig az esetleges békekötés feltételeiről beszélt videóüzenetében.

Az orosz delegációt Szergej Lavrov külügyminiszter vezeti, miután Putyin bejelentette, még online sem vesz részt a csúcson.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.