Az orosz állami tévé műsorvezetője az ukrajnai légiriadó-szirénákat utánzó videóval nevettetett

háború
2022 december 14., 14:01

Elkezdett terjedni a neten, hogy az orosz állami tévé hiperputyinista műsorvezetője, Vlagyimir Szolovjov október 11-én a Telegramra kitett egy videót, amin az áprilisban meghalt Vlagyimir Zsirinovszkij légiriadó-szirénákat utánozva nevettette a vendégeit és az orosz nézőket. Szolovjov azt írta hozzá: „FIGYELEM! Légiriadó.”

link Forrás

Egy mondvacsinált indokkal lerohant országban az orosz hadsereg ártatlan civileket mészárol, hát ez óriási! ;-D

Az orosz hadsereg közben tömeggyilkosságokat követ el, komplett városokat rombol le és igyekszik szétbarmolni minden energiahálózatot, hogy a polgári lakosság lehetőleg megfagyjon.

Szóval még egyszer: légiriadó, marha jópofa! X-D

Frissítés: a cikkben eredetileg azt írtuk, Szolovjov utánozta a légiriadót, valójában ő csak újra megosztotta Zsirinovszkij korábbi produkcióját. A tévedésért elnézést kérünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.