Itt az ünnepi bullshit-bingó családi összejövetelekre és egyéb emberkísérletekhez

ünnep
2022 december 24., 16:49
comments 15

Tanárnak sose a pénzért ment az ember; Már megint a telefont nyomkodjátok; Infláció; Nyugaton átoperálják a gyerekeket; Ahogy vége a tüntetésnek, azonnal hazamennek. Nem furcsa?; Felháborodás a karácsonyi TV-műsoron; Ma nem politizáljunk; Reszkessetek betörők; Még szerencse, hogy jó előre megvettem a cukrot; Nézzük meg a régi képeket; Elon Musk; Annak sincs még gyereke; Dollárbaloldal; Adócsaló KATA-sok; Szankciók; Nincs is olyan, hogy ukrán nép; Nekünk nem volt ennyink, mégis felnőttünk; A zelenszki a háborús bűnös; Hova szállnak el az árak!?; Megrepedt a bejgli; Semmit sem kapni; Home office; Elment árufeltöltőnek; Lehet, már ki sem nyitnak tavasszal; A mákos az igazi; 18 fok; Én megértem a tanárokat, csak a gyerekeket ne használják politikára; Igyál már!; Nyugaton megfagynak; Szinte ez már olyan, mint a szocializmusban; És mikor jöttök legközelebb?”

A helyén már a karácsonyfa, zörögnek a csomagolóanyagok, reped a bejgli. Mind biztos jelei annak, hogy eljött az ideje annak a merész emberkísérletnek, amit a köznyelv csak családi összejövetelnek hív, és ahol a fenti mondatok egy része biztosan nekiszegeződik az embernek.

A TASZ-nak külön útmutatója van arra, hogyan érdemes megosztó témákról beszélni szeretteinkkel és egyéb családtagjaninkkal. Kedves olvasónk, Bence pedig évek óta karácsonyi bullshit-bingóval készül az ünnepi kihívásokra, amit idén is megosztott velünk. Ezzel kívánunk jó beszélgetéseket.

A korábbi bingókat itt lehet megnézni: 2015, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.