Érdekfeszítő műsorunk ezúttal is számtalan izgalmas, elgondolkodtató, meghökkentő vagy éppen humoros tartalomelemet kínál az igényes, tájékozott, magára sokat adó tartalomfogyasztók, azon belül is elsősorban az üzleti döntéshozók számára.
Hang a paywall után, egyelőre csak előfizetőknek, keddtől mindenkinek.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Valószínűleg elaltatják, hacsak be nem fogadja egy másik régió vagy ország.
Mindenki áhítattal várja Orbánt, a politikusok pedig úgy lelazulnak, mint máskor soha? Aki így képzeli a tusnádfürdői fesztivált, az jobban meg fog lepődni, mint mi, amikor már a második medvével találtuk szembe magunkat.
De drága órákat és lízingelt BMW-t is kapott tőlük.
És a höveji csipke meg a pozsonyi kifli is hungarikum lett! 💪 Bratislavské kifli nie je slovenské!😝
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.