Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Érdekfeszítő műsorunk ezúttal is számtalan izgalmas, elgondolkodtató, meghökkentő vagy éppen humoros tartalomelemet kínál az igényes, tájékozott, magára sokat adó tartalomfogyasztók, azon belül is elsősorban az üzleti döntéshozók számára.
Valószínűleg elaltatják, hacsak be nem fogadja egy másik régió vagy ország.
Mindenki áhítattal várja Orbánt, a politikusok pedig úgy lelazulnak, mint máskor soha? Aki így képzeli a tusnádfürdői fesztivált, az jobban meg fog lepődni, mint mi, amikor már a második medvével találtuk szembe magunkat.
De drága órákat és lízingelt BMW-t is kapott tőlük.
És a höveji csipke meg a pozsonyi kifli is hungarikum lett! 💪 Bratislavské kifli nie je slovenské!😝
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.
Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)