Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Érdekfeszítő műsorunk ezúttal is számtalan izgalmas, elgondolkodtató, meghökkentő vagy éppen humoros tartalomelemet kínál az igényes, tájékozott, magára sokat adó tartalomfogyasztók, azon belül is elsősorban az üzleti döntéshozók számára.
Valószínűleg elaltatják, hacsak be nem fogadja egy másik régió vagy ország.
Mindenki áhítattal várja Orbánt, a politikusok pedig úgy lelazulnak, mint máskor soha? Aki így képzeli a tusnádfürdői fesztivált, az jobban meg fog lepődni, mint mi, amikor már a második medvével találtuk szembe magunkat.
De drága órákat és lízingelt BMW-t is kapott tőlük.
És a höveji csipke meg a pozsonyi kifli is hungarikum lett! 💪 Bratislavské kifli nie je slovenské!😝
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.