Május 3-átol kapható Dezső András negyedik könyve, a Nagyfőnök, amely Portik Tamás felemelkedését és bukását írja meg, sokszor olyan részletességgel, hogy magunk is úgy érezzük, ott vagyunk az asztalnál, amit a nehézfiúk ülnek körül, vagy mintha biztos fedezékből nézhetnénk végig egy alvilági leszámolást a ‘90-es évek Budapestjén. Az eleinte telefonfülke-fosztogató, később kidobóként dolgozó Portik képességeinek és egy szerencsésen kifogott zárkatársnak köszönhetően került az olajbizniszbe, a hirtelen jött gazdagság pedig elhitette vele, hogy mindent és mindenkit maga alá gyűrhet. A 444. oldal legújabb adása.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.