Az annyi minden egyéb más mellett hallgatóink egészségét is szívén viselő műsorunk ismét síkra száll az alkoholfogyasztás káros hatásaival szemben, és leteszi a garast az egészségesebb, alkoholmentes jövendő mellett. Egészségükre!
Hang a paywall után, egyelőre csak Kör-tagoknak. Keddtől ingyenesedik.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Egyre kevesebbet isznak a nyugati fiatalok. Van bajuk anélkül is elég.
Bár literre nem a magyarok isszák a legtöbb alkoholt, a problémás ivók és az alkoholfogyasztás által okozott betegségekben szenvedők aránya nálunk a legnagyobb az egész világon.
A budapesti autósokat próbálják megszólítani.
Az utcán éjszakázunk a cipőboltok előtt, vígan kicsengetünk 1000 dollárt egy használt lépőért, amit nem szívesen hordunk, de ha hordjuk, akkor is védőzsákot húzunk rá. Mi vagyunk a sneakerheadek.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.