Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Audiovizuális mérföldkő jelentőségű műsorunk ezúttal is most vagy soha, minden idők ultimátus ezaharcleszavégsője.
Az informatikai szektorban Orbán új erőközpontot hoz létre, Mészárostól és Tiborcztól függetlenül. Politikai és személyes okok egyaránt sorakoznak Jászai Gellért és az állami megbízásokra kiszemelt 4iG Nyrt. felfuttatása mögött.
A lengyel Para-Kovács–Tölgyessy-kentaur túlságosan szeret bennünket ahhoz, hogy kimondja, mekkora szarban vagyunk. Ziemowit Szczerek: Via Carpatia.
A kelet-európai rendszerváltás ikonja segít értelmezni az abszurd holokauszt-törvényt, és azt is elárulja, mi a különbség Orbán és Kaczynski között.
Sorban írták a cikkeket arról, hogy Juhász Péter megverte és benyugtatózta volt élettársát. Öt évvel később kell elismerniük, hogy valótlanul állították ezeket.
Beautiful friendship.
Javier Milei soha nem fésülködik, gyűlöli a kommunista pápát, a saját képével díszített amerikai dollárokat dobál a rajongói közé. Ő az argentin elnökválasztás esélyese.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.