A műsor meghallgatható a 444 Spotify és Apple Podcast csatornáján is
03.00 - Zenei tehetség, sikerek 'gameboy-zenével'
09.30 - Bár itthon ment a szekér, külföldre ment, hogy a legnagyobbaktól tanulhasson
12.15 - Váltás a zenéről, ismerkedés a részvételi művészettel Hágában
17.38 - A játék, mint munka - turnék Európában
23.40 - Miért fontos, hogy a felnőtt is játsszon?
27.16 - A Stockholmi Művészeti Egyetem teret adott neki, hogy oktassa a részvételi művészetet
30.00 - Hogy jönnek ide a mágikus és misztikus gyakorlatok és a keresztény misztika?
39.15 - Keresztény misztikus írónők és a győztes pályázat
45.30 - Újfajta művészeti formák teremtésének kora a miénk
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.