Borízű hang #163: A hatmilliárdos gumicsont víziói

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső kör és a Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.

  • 00:48 Szolgálati áthelyezős közlemények.
  • 02:12 A hatmilliárdos gumicsontot mennyiért néznéd meg? Mit forgatnának Orbán Viktor bélflórájáról az antiművészek?
  • 06:32 Általános Balog Zoltán-megfejtés. Orbán Viktor és a kultúrpolitika. Orbán tanul vagy tanít? Pintér Pinyő és Lothar Matthaus.
  • 12:24 Mi áll vagy bukik Magyar Péter nézőszámán? Akinek víziója van, menjen orvoshoz.
  • 15:46 A Kutyapárt hete. Utazás az nyugat-virginiai ellenzéki szavazók fejébe és lelkébe. juhi Nem lehet más a politika.
  • 20:30 Nem tudsz úgy kiejteni egy kínai étteremnevet hogy kultúrember megértse! Az a hiteles kínai, ahol nem fűtenek. Dauerolt pincér a Xian Foodban. Ujgur samsa és naan.
  • 24:41 Ujgur és hui muszlimok. Kínai burger. Kis-Kína az Oktogonon. Politikai disszidens vendégek és vendéglátók Budapesten. Coffee Tuned.
  • 28:49 Google Review-toplista Budapesten. A Retro Lángos rövid története egy bódéból a mennyországba. Mark Wiens a bódéban lángosozik.
  • 31:42 Akiknek több review-ja van a Retro Lángosnál. 1,2 pont Lisszabonnban. Nem, a Daubner nem a kínaiaké. A régi jó Hootersből nem maradt semmi.
  • 36:06 Tájidegen zsidó konyha a gettóban. A Macesz Huszár ma már Macesz Bistro néven üzemel.
  • 40:46 Mégis van zsűri a halfesztiválon.
  • 43:21 Kalandok a pozsonyi Motocykel 24-en. De, lehet enni az ufóban. A tót Hells Angels.
  • 48:47 Na ugye, hogy Szentkirályi!
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom