Borízű hang #178: Az évtizedekre tönkretett ország és panasz az Őrségre [short]

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.

Minden idők legbetiltottabb pótkesztje a magyar Amazonason és a palóc gran kanyonban kutatja a tokhaltartás titkait.

  • 00:34 Most hangos lesz. A Képtelen Krónika se jobb! Miért telt be Putyinnál a pohár?
  • 05:57 Álmatlan társasházi lakóközösség vs. Winkler Róbert. A Duna Terasz Grande-botrány.
  • 11:14 Korán kelés Vancouverben. Őrtilos és a drávai Amazonas. Palóc Grand Canyon. Kustánszegi-tó. Rossz éttermek vidéken.
  • 17:07 Nem a jó croissant árával van nagy baj. A Telex cikke. Dragomán György és a párizsi croissant.
  • 22:10 A sárvári Paduc étterem különös szabályai. Hogy kell tokhalat tartani? Az abszolút vizarekord. A szentgyörgyvári tokhaltenyészet. A nemesnépi Noble's. Pacal és whitesplaining a Taste of Cantonban. Zongzi.
  • 30:55 Igenis lehet focit nézni 2024-ben. A grúz válogatott véleménye a kormányukról. Amikor Gulácsi felvállalta a véleményét. Liverpool a Sun ellen.
  • 36:01 Szerbek horvát gépen. Csak nehogy a Malév is visszatérjen! Az ember, aki kigyógyult a drukkerségből.
  • 40:04 Az argentinok is drukkolnak, pedig. Dibu Martinez becenevének eredete. Az Eb második legrosszabb csapata. A felülről gerjesztett fociőrület. Ághassi Attila cikke. Négy szomszédunknak bezzeg sikerült. A szlovén sportnemzet.
  • 46:40 Mélypont a budaörsi uszodában. Strandolók közt nem lehet úszni.
  • 48:00 Grúzok és georgiaiak. További átbrendelések Szváziföldtől Németalföldig. A legszarabb gyümölcsök.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Borízű hang #246: Eddig, és ne tovább! – A borizuhang.hu és az Országos Kamupárt-klaszter a kínai csirkeláb mellett, a szaunázóbűnözés ellen [rövid verzió]

Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast