Alsó-Elefánty Rogán-Bede Márton, Felső-Elefánty Rogán-Uj Péter és Olmócy Rogán-Winkler Róbert népszerű rádióműsora ezúttal is több kérdést vet föl, mint amennyit megválaszol.
A Közösség és a Belső kör elnevezésű előfizetői csomagok tulajdonosai alább hallgathatják a műsort. A kissé rövidített, ingyenes változat kedden jön. Legyenek szívesek előfizetni, hogy az újságírásnak lehessen hatása!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
A Fidesz a legjobban a 65 felettieknél áll, 50 százalékkal. Budapesten összességében 43-23 a Tisza javára. Mindez a Medián kutatásából derül ki.
A cégadatbázis szerint az új vezetékneve ismét egy dupla vezetéknév, de most a régi és az új férjjel.
Az egyik legnagyobb kelet-európai zarándoklat jött létre Tokaj mellett, a tízezernyi hászidra komoly ipar épült, de a helyiek nem nagyon részesülnek ennek az áldásaiból. Vallási turizmus, házvásárlások, biznisz és gyorsan fogyatkozó falu, ahol NER van, munka nincs, és most már a házak ára is az egekbe szökött.
Kilenc embert letartóztattak.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.