Ezúttal is remekbe szabott rádióműsor tető alá hozása látott napvilágot, lefelé mutató kockázatok nélkül.
A fizetőfal adja a másikat! De a Közösség és a Belső kör csomagok tulajdonosai már hallgathatják mögötte a friss epizódot. A rövidített, ingyenes változat keddtől. Legyenek szívesek előfizetni, hogy az újságírásnak lehessen hatása!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
„Az egész interjú az ukrán stratégiáról, nem pedig ’56-ról szólt, de mégis úgy tüntették fel, mintha szabadságharcosainkról mondtam volna valami negatívat.”
A Terror Házában bizarr ceremónia keretében emelték magasba az ősfideszest, aki nem is olyan régen egy ereszen csúszott le a mélybe. De erről már nem beszélünk.
Nagyon rossz volt az időzítése, neki ugyanis mindenben túl korán volt igaza. Ezt mondja róla Schmidt Mária 2024-ben. Ehhez képest 1992-ben Kövér László még arról beszélt: szalonképessé tették a náci nézeteket azzal, hogy a parlamentben vitáztak Csurka írásáról.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.