Az előfizetők (de csak a Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A hétfőn publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt írtunk arról, hogy tudod meghallgatni a teljes adást.
Hoppácska! Hoppácska! Héló-héló-héló! Eleddig is meglehetősen színesnek-szagosnak nevezhető, a lehető szélesebb értelemben vett szakmai és közönségsikereket halmozó, piacvezető műsorunk a lehetetlennel határos módon újabb szintre tudta emelni eddig is csimborasszó jellegű önmagát, és ezentúl audiovizuális formátumban is megtekinthető az egyik népszerű videómegosztó platformon.
A videós Borízűnek is lesz (sőt: van) hosszú, előfizetői változata, és rövidebb, ingyenes. Az előfizetős itt, a 444-en megjelenő cikkekből érhető el, szombatonként jelenik meg, az ingyenes meg hétfőn, a 444-en és persze a Youtube-on. Praktikus „bekövetni” a 444 YT-csatornáját!
Végiggyalogoltunk egy napot a Budapestről Nagyváradra tartó menettel. Kisújszállás és Kertészsziget között kiderült, hogy a Tisza már Magyarország egyik legreménytelenebb szegletében is erős, és hogy jobb a szabad levegőn jobb sétálni, mint egy sportcsarnokban hőbörögni.
A magyarhoz hasonló autokráciák legnagyobb szakértője szerint Orbán nem tud a végtelenségig hatalmon maradni a mostani, viszonylag puha módszereivel. De Steven Levitsky szerint több esély van arra, hogy a következő évtizedben Magyarország a demokrácia felé mozduljon el.
A Fehér Ház terrorizmus elleni hozzáállásából adott gyorstalpalót Trump magyar származású tanácsadója egy budapesti biztonságpolitikai konferencián. Kína, szólásszabadság, migránsok, LMBTQ a fókuszban.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.