Az előfizetők (de csak a Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A hétfőn publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt írtunk arról, hogy tudod meghallgatni a teljes adást.
Lassanként a képernyőket is meghódító, nagyszabású showműsorunk az igényes podcasthallgatók prémium választása.
Nyálkás, kígyószerű halak saját levükbe dermedve, és nyálkás, kígyószerű politikusok sótlanul. Nem, egyláltalán nem kell több Mészáros Lőrinc és Szíjj László Magyarországnak, mert nem termelnek, hanem csak lehúznak. Magyar Péterről jobb nem beszélni.
A válogatott következő meccse már egy vb-selejtező lesz Írországban, kettőt pislogunk, és mér vége is lesz az egész villámsorozatnak.
És sok magyar gondolja azt is, hogy Trump képes megérteni összetett problémákat 24 országban, köztük 10 európaiban vizsgálta a Pew Research Center, hogy mit gondolnak az emberek Trumpról és az Egyesült Államokról.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.